Schilderen is gewoon een andere manier van een dagboek bijhouden.
Pablo Picasso

 

De positie van een kunstenaar is een nederige: hij is in feite een doorgeefluik.
Piet Mondriaan

 

Bovenstaande teksten zijn met toestemming van de uitgever overgenomen uit
'The Artist's Way' van Julia Cameron

home | email
Informatie
Agnes
Contact

 


Joy Six

© Copyright 2006
Creating=Amazing!
All Rights Reserved

Als je iemand wilt verrassen, feliciteren, een extra groet brengen of sterkte wensen in een moeilijke situatie dan stuur je zomaar een kaartje met daarop je welgemeende groet of opbeurende woorden waarmee je haar of hem een hart onder de riem wilt steken.
Stel je eens voor hoe het zou zijn om zelf een kaartje te mogen ontvangen van iemand die je al lang niet meer hebt gesproken of mischien wel elke dag ziet.

Alle kaarten die wij via de site verkopen zijn per stuk verpakt in een cellofaantje met kleurige enveloppe. De kaarten worden verkocht tegen de standaard winkelprijs. de aangegeven prijs is inclusief de wettelijke BTW echter zonder verzendkosten.
Voor het verzenden van de kaarten worden bij bestellingen onder de € 25,00 verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 1,00 per zending.

Alle bestellingen dienen vooruit te worden betaald en zodra de betaling is ontvangen worden de bestelde kaarten onmiddelijk op de bus gedaan.

Het bestellen van grotere partijen voor de wederverkoop is natuurlijk ook mogelijk. Bent u winkelier of ondernemer en wilt u de kaarten in uw assortiment opnemen neem dan even contact met mij op voor duidelijke afspraken. U ontvangt dan een eigen login code om rechtstreeks tegen de afgesproken voorwaarden online te bestellen.

 


 

157 Golgotha
157 Golgotha
149 Verbonden
149 Verbonden

Informatie |Agnes|contact|Algemene voorwaarden

Ontwerp @dnetcom Alkmaar